Vinn en resa till Champions League-finalen 2013

Precis som förra säsongen så kan du nu vinna en resa till Champions League-finalen. Det är Unibet som ger dig denna möjlighet och 2013 är det Wembley som är värd och det är dit du kommer att få åka. Den som vinner resan är den personen som sätter det högsta oddset på Champions League eller Europa League. Det blir inte lätt och det kräver en hel del tur om man ska lyckas med det.

Så här fungerar det

  • Placera ett vinnande spel på Champions League och/eller Europa League. Du väljer helt fritt bland alla oddsmarknader. Du kan spela en singel, dubbel, trippel och så vidare. Du kan även lägga precis så många spel som du själv vill.
  • Den spelare med det högsta oddset på Champions League eller Europa League vinner resan till finalen.
  • Minimuminsatsen per spel som deltar i tävlingen är 50 kr.
  • Du kan se vem som leder på hemsidan.

Just nu den 22 september 2012 är oddset att slå 82,39 så det är inte helt lätt. En spelare vid namn omsit1 lyckades sätta Stuttgart – Bukarest X till 4,30, Leverkusen Metalist Kharkiv X till 3,65 och Bilbao Hapoel Shmona X till 5,25. Svårare än så behöver det inte vara.

Även om du inte tror att du kan vinna så finns det priser för de 10 bästa och det kostar inget extra att delta. Se bara till att du har anmält dig via länken ovan för annars räknas inte dina spel i tävligen.


Unibet odds

Bet365 odds

Betfair odds

Betsafe odds