Champions League 2013

Idag börjar åttondelsfinalerna i Champions League och det finns mycket att se fram mot. Zlatans PSG fick en bra åttondel mot Valencia och även om oddset talar emot PSG i första matchen så kan man inte få en mycket bättre motståndare i Champions League.

Odds

Här kommer vi att uppdatera odds löpande framöver för att du hela tiden ska kunna följa utvecklingen i Champions League. En del spelbolag är lite extra frikostiga under Champions League. Unibet och bet365 ger pengarna tillbaka om matchen skulle sluta 0-0 och detta gäller för alla matcher i Champions League under 2013.

Spelschema och odds

Åttondelsfinaler Returmöten
5/6/12/13 mars 2013

Kvartsfinaler
2/3 – 9/10 april 2013

Semifinaler
23/24 – 30 april /1 maj 2013

Final Wembley Stadium, London
25 maj 2013

Grupper

  • Grupp A: Porto, Dynamo Kiev, Paris Saint- Germain, Dinamo Zagreb
  • Grupp B: Arsenal, Schalke 04, Olympiakos, Montpellier
  • Grupp C: Milan, Zenit St Petersburg, Anderlecht, Malaga
  • Grupp D: Real Madrid, Manchester City, Ajax, Dortmund
  • Grupp E: Chelsea, Sjachtar Donetsk, Juventus, Nordsjälland
  • Grupp F: Bayern München, Valencia, Lille, BATE
  • Grupp G: Barcelona, Benfica, Spartak Moskva, Celtic
  • Grupp H: Man United, Braga, Galatasaray, Cluj

Denna sida kommer att uppdateras löpande med ny information. Det kan vara bra att titta in innan matcher i Champions League för att hitta bästa odds och kunna tjäna lite extra. Du får även en bra bonus hos spelbolagen när du registrerar dig som ny spelare här. bet365 ger nya spelare 100 % i bonus på första insättningen vilket kan vara bra att dra nytta av för att bygga upp spelkassan lite.


Unibet odds

Bet365 odds

Betfair odds

Betsafe odds