UFC 165 odds

Det är snart dags för UFC 165 som är en lite speciell gala för oss svenskar. Det beror på att Alexander Gustafsson ska upp och fightas om bältet i lätt tungvikt. Vi har så klart tittat närmare på oddsen på denna match och även analyserat Alex chanser att vinna.

Alex ska möta Jon Jones som är ansedd som den absolut bästa MMA fightern i världen. Han är helt enkelt rankad som nummer ett pound för pound vilket betyder att han är bäst även om man mäter mellan viktklasserna. Det är så klart inte roligt för Alex att möta den som är bäst i världen men samtidigt så är det en otrolig möjlighet.

Jon Jones styrka är att han är bra precis överallt. Han har sagt att han ska stå ett tag mot Alex för att se hur det går. Annars är hans grundteknik brottningen var han kommer att vända sig om det skulle bli problem. Den stora frågan är om Alex kan hindra hans nertagningen vilket ingen annan har klarat. Skulle Alex trots allt bli nedtagen så måste han snabbt komma på fötter. Får Jon Jones lite tid på sig att nöta på marken så blir processen kort för Alex tyvärr.

Till Alexanders fördel så kommer han in som underdog. Spelbolagen ger honom ett odds på runt 6 gånger pengarna vilket är väldigt högt. Alex har allt att vinna och inget att förlora. Det var inte länge sedan Anderson Silva var lite för kaxig och blev knockad så allt kan hända.

Speltips

Att spela på Jon Jones är knappt lönt det om man ser på oddsen. Man får runt 1.10 vilket känns som meningslöst. Istället kan man välja att satsa en slant på Alex till det fina oddset av 6.50 hos bet365.

Vi råder ingen att satsa allt man äger på Alex men en liten slant kan vara både kul och lönande om miraklet skulle infinna sig. Skulle Alex vinna så är det större än någon kan ana och snart vet vi hur det gick. Lördagen den 21 september 2013 är det dags och för er som vill se det live så blir det att gå upp tidigt eftersom huvudkortet börjar runt 04:00 och Alex match lär inte gå för än 06:00.


Unibet odds

Bet365 odds

Betfair odds

Betsafe odds