Livebetting

Livebetting är något som har vuxit riktigt snabbt de senaste åren. Man märker det ganska snabbt hos spelbolagen som satsar mer och mer på livebetting. Fler och fler har möjlighet att surfa i mobilen och spelbolagen utvecklar hela tiden nya tjänster för livebetting i mobilen.

Det är naturligt att många helst spelar på livebetting då spänningen och dramatiken öksar med detta spel. Att sitta och se en match och sen följa hur oddsen förändrar sig är väldigt spännande. Sen hoppar man in och lägger ett spel precis vid rätt tillfälle och man kan på så sätt dra nytta av en marknad som överreagerar.

Varför Livebetting?

Vi har länge vant oss vid att lägga spel till fasta odds innan matchstart och livebetting är inte något som ersätter det vanliga spelsättet. Istället kan man se livebetting som ett komplement till den vanliga bettingen. Nu kan man lägga ett spel på ett lag innan match och sen när man tittar på matchen och saker och ting förändrar sig så kan man snabbt lägga ett spel mitt under matchen.

Idag kan du spela livebetting hos de flesta spelbolagen men några utmärker sig med betydligt bättre tjänster. Bet365 var tidigt ute och har hunnit långt i utvecklingen av sin tjänst. Annars är det Betsson, Betway, Unibet och Expekt som har riktigt bra livebetting.

Att tänka på

När man väljer att prova livebetting så ska man försöka att hålla sig till saker man kan analysera och förutse. Att spela på hur många hörnor eller inkast det blir är mer som ett lotteri och man kan då likna livebetting vid ett casino istället. Det är istället bättre att kanske använda sig av livebettingen som ett komplement och det gäller att hålla koll på oddsen. En sak man ska akta sig för är att ryckas med för mycket och försöka att ta igen förlorade pengar i livebettingen. Det kan lätt spåra ur om det inte går som man tror.

Om man ska summera livebetting så är det perfekt för att göra en tråkig match intressant. Att lägga ett spel mitt under matchen kan göra det betydligt roligare att titta. Sen går det så klart även att tjäna bra med pengar om man kan sina grejer och man hittar bra odds. Ett bra tips är att jämföra mellan spelbolagen och ha ett konto hos flera olika för att kunna välja bästa möjliga odds vid rätt tillfälle.

Lycka till med livebettingen!

Unibet odds

Bet365 odds

Betfair odds

Betsafe odds